Juuri allekirjoitin vetoomuksen , millä vaaditaan kauppoja ja ravintoloita luopumaan hanhenmaksasta; allekirjoita sinäkin. Eläimillä, siinä missä ihmisilläkin on oikeudet hyvinvointiin ja arvokkaaseen elämään. Eläinravintoa voidaan mielestäni tuottaa, mutta ei alla esitetyllä tavalla, vaan eettisesti, jolloin eläimen hyvinvointi on taattu. Jos tuotanto on eettistä, niin se tarkoittaa automaattisesti myös sitä, että eläinperäisen tuotannon määrä vähenee, koska eettisessä tuotannossa eläimillä on riittävästi tilaa - mikä tarkoittaa käytännössä lihan hinnan nousua, kun lihatuotteita ei ole tarjolla yltäkylläisesti, vai sanoisiko jopa pröystäilevästi. Suomessa etenkin häkkikanaloissa ja sikaloissa on eettisiä ongelmia. Siksi kannatankin, että Suomessa erityisesti panostettaisiin eettisesti kestävään lihantuotantoon ulkotiloissa, kuten vapaasti laiduntavaan lihakarjatuotantoon (ml. lampaat ja villisiat), mikä lisää luonnon monimuotoisuutta monella eri tavalla. Ahtaista kanaloist...
Kommentit
Lähetä kommentti